Аджика гостра по-кавказcьки
Аджика гостра по-кавказcьки

Аджика гостра по-кавказcьки

  ,   

2 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Yields: 0,5 л

Ingredients

Перець гострий (за можливості дуже м'ясистий) - 500 г

Волоські горіхи очищені - 100 г

Часник - 150 г

Сіль - 200 г

Коріандр - 50 г

Хмелі-сунелі - 50 г

Кориця - 1 щіпка

Directions

1Очистити гострий перець від насіння та перегородок. Нарізати тонкими смужками. Викласти перець тонким шаром на пергаментний папір і залишити на сонці, перець має втратити близько половини ваги.

2Очистити часник. Розтерти насіння коріандру в ступці або подрібнити за допомогою кавомолки.

3Подрібнити в'ялений перець за допомогою блендера.

4Додати до перцю часник і волоські горіхи та подрібнити. Довести до стану пасти.

5Всипати хмелі-сунелі та дрібку кориці, подрібнити.

6Додати подрібнене насіння коріандру.

7Поступово всипати сіль в аджику, кожен раз ретельно перемішуючи.

8Розкласти в сухі банки. Дати постояти 24 години.

час: час на в'ялення перцю + 30 хвилин + 24 години на настоювання

00:00