Млинці з капустяною припічкою млинці, оладки, сирники 2 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 3 порції Ingredients ДЛЯ МЛИНЦІВ: Молоко - 500 мл Борошно - 400‑450 г Яйця - 2 шт. Сіль - 1 ч. ложка Сода гашена - 0,25 ч. ложки Цукор - 1 ч. ложка Масло вершкове - 2 ст. ложки + для змащування Олія для смаження ДЛЯ ПРИПІЧКИ: Капуста молода - 300 г Кріп - 1 ст. ложка рубаної зелені ДЛЯ СОУСУ: Сметана - 100 г Огірки - 1 шт. Сіль Перець чорний мелений Directions 1Збити яйця, посолити, додати цукор, гашену соду. Перемішати. Додати в яєчну суміш вершкове масло, перемішати до однорідної консистенції. Тонкою цівкою влити молоко, розмішати і поступово всипати борошно, не припиняючи перемішувати. Тісто повинно мати консистенцію кефіру середньої жирності. 2ПРИПІЧКА: Тонко нашаткувати капусту вздовж, потім упоперек, змішати з кропом. 3Для кожного млинця виливати тісто на розпечену сковороду з олією, зверху одразу ж викладати капусту. Смажити по 2 хвилини з кожного боку. 4СОУС: Натерти огірок на дрібній тертці. Змішати зі сметаною, посолити, поперчити. 5Млинці змастити вершковим маслом і подавати з соусом. 00:00