Млинці з куркою (з цибулею)
Млинці з куркою (з цибулею)

Млинці з куркою (з цибулею)

  ,

3 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 16-20 шт.

Ingredients

Тісто млинцеве будь-яке

Курка - 400 г фаршу

Цибуля - 1 шт.

Петрушка рубана - 3 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Сіль - 0,2 ч. ложки

Перець чорний мелений - 0,2 ч. ложки

Перець чилі рубаний - 0,2 ч. ложки

Directions

1Спекти млинці за обраною рецептурою.

2Порубати цибулю дрібними кубиками, обсмажити до золотистого кольору на олії, розігрітій у товстостінній сковороді. Додати обидва види перцю.

3Викласти фарш, перемішати.

4Як тільки м'ясо віддасть сік і почне присмажуватися, вимкнути вогонь і накрити сковорідку кришкою. Залишити на 20 хвилин.

5Посолити фарш, додати рубану петрушку, перемішати.

6Викласти на кожен млинець по 1 ст. ложці фаршу, загорнути конвертиком.

7Скласти нафаршировані млинці в сковороду, де знаходився фарш. Рівномірно прогріти перед подачею.

00:00