Млинці з куркою (з цибулею) млинці, оладки, сирники, страви з птиці 3 Лютого, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr Yields: 16-20 шт. Ingredients Тісто млинцеве будь-яке Курка - 400 г фаршу Цибуля - 1 шт. Петрушка рубана - 3 ст. ложки Олія - 2 ст. ложки Сіль - 0,2 ч. ложки Перець чорний мелений - 0,2 ч. ложки Перець чилі рубаний - 0,2 ч. ложки Directions 1Спекти млинці за обраною рецептурою. 2Порубати цибулю дрібними кубиками, обсмажити до золотистого кольору на олії, розігрітій у товстостінній сковороді. Додати обидва види перцю. 3Викласти фарш, перемішати. 4Як тільки м'ясо віддасть сік і почне присмажуватися, вимкнути вогонь і накрити сковорідку кришкою. Залишити на 20 хвилин. 5Посолити фарш, додати рубану петрушку, перемішати. 6Викласти на кожен млинець по 1 ст. ложці фаршу, загорнути конвертиком. 7Скласти нафаршировані млинці в сковороду, де знаходився фарш. Рівномірно прогріти перед подачею. 00:00