Пиріг сметанно-горіховий пироги, солодка випічка духовка 4 Лютого, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr Yields: 6-8 порцій Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 180 г Масло вершкове - 120 г Цукор - 120 г Сметана - 200 г Яйця - 3 шт. Ванільний цукор - 1 ч. ложка Сода - 1 ч. ложка Розпушувач - 1 ч. ложка ДЛЯ НАЧИНКИ: Цукор коричневий - 150 г Кориця - 2 ч. ложки Горіхи будь-які - 200 г Масло вершкове - 30 г Directions 1Змішати масло з цукром і ванільним цукром, збити в пишну піну. 2Вбити по одному яйця, кожен раз збиваючи суміш. 3Додати в сметану соду, перемішати. Сметана має збільшитися в обсязі. 4Просіяти борошно з розпушувачем. 5Додавати в масляну суміш борошно та сметану по черзі, в три прийоми. Замісити однорідне тісто. 6Крупно порубати горіхи ножем або подрібнити за допомогою блендера. Змішати з корицею і коричневим цукром, додати масло та перетерти все в крихту. 7Вилити в форму половину тіста, викласти начинку. Розподілити зверху тісто. 8Випікати в розігрітій до 180°С духовці 40‑50 хвилин. 00:00