Млинці з печінкою та грибами
Млинці з печінкою та грибами

Млинці з печінкою та грибами

  

4 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Молоко - 250 мл

Борошно - 1 склянка

Яйця - 1 шт.

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби (моховики, підберезники) - 200 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Куряча печінка - 150 г

Хмелі-сунелі - 1 щіпка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

Directions

1Змішати яйце, борошно, молоко та сіль.

2Смажити млинці на олії до золотистого кольору.

3Вимити гриби, залити водою і дати закипіти. Злити воду, промити гриби. Залити водою і варити 1 годину.

4Очистити моркву, натерти на крупній тертці. Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. Розігріти сковороду з олією, викласти цибулю та моркву, смажити 10 хвилин.

5Додати в сковороду гриби, сіль і перець, смажити 15 хвилин.

6Вимити печінку, трохи обсушити на паперовому рушнику. Скласти в ємність, додати хмелі-сунелі, сіль і перець, перемішати.

7Розігріти сковороду з олією, обсмажувати печінку 15 хвилин.

8Подрібнити за допомогою блендера гриби, цибулю, моркву та печінку до однорідності.

9Начинити млинці начинкою.

00:00