Оладки гарбузові з мусом з фети та кропу млинці, оладки, сирники 5 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Гарбуз - 400 г Борошно - 120‑150 г Яйця - 2 шт. Цукор Сіль Олія для смаження ДЛЯ МУСУ: Фета - 150 г Вершки 20% - 50 мл Кріп - 3 ст. ложки подрібненої зелені Directions 1Очистити гарбуз від шкірки та видалити насіння, нарізати м'якоть великими шматочками. Натерти шматочки гарбуза на крупній тертці. 2Додати в гарбузову масу яйця. Всипати борошно. Додати сіль, цукор і замісити густе тісто. 3Розігріти олію в сковороді з товстим дном і смажити оладки по 1‑2 хвилини з кожного боку. 4МУС: Помістити фету в чашу блендера та влити вершки. Всипати в чашу зелень, подрібнити суміш до однорідної консистенції. 5Подавати гарбузові оладки з мусом. 00:00