Млинці з «п’яною» вишнею та м’яким сиром млинці, оладки, сирники 6 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients ДЛЯ МЛИНЦІВ: Борошно - 3 ст. ложки Яйця - 1 шт. Молоко - 200 мл Олія - 20 мл Цукор Сіль ДЛЯ НАЧИНКИ: Маскарпоне - 100 г ДЛЯ СОУСУ: Вишня свіжа або свіжоморожена без кісточки - 100 г Цукор - 20 г Вино сухе червоне - 50 мл Кориця - 1 паличка ДЛЯ ПОДАЧІ: М'ята Цукрова пудра Кориця мелена Directions 1Зробити в борошні «колодязь», додати яйце, сіль і цукор. Тонкою цівкою влити молоко, ретельно збиваючи масу вінчиком до однорідності. 2Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору. 3Уварити вино в сотейнику на чверть, додати вишню. Всипати цукор і покласти паличку кориці. Зняти з вогню, коли суміш закипить. 4Начинити млинці маскарпоне. Викласти на тарілку, полити соусом, прикрасити листками м'яти, цукровою пудрою та меленою корицею. 00:00