Баранина - 1500 г + 1 нирка + 50 г топленого баранячого сала
Помідори - 50 г
Цибуля ріпчаста - 100 г
Цибуля зелена - 100 г
Оцет 3% - 100 мл
Барбарис сушений - 20 г
Зелень петрушки - 20 г
Соус ткемалі - 50 г
Лимон - 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1М'ясо очистити від плівок, нарізати великими шматками, скропити оцтом, додати очищену нирку, посолити, поперчити та поставити в холодне місце на 2‑3 години.
2Мариноване м'ясо нанизати на шампури, на один кінець надіти очищену від плівки баранячу нирку, а на іншій - дрібний помідор.
3Змастити м'ясо курдючним салом і смажити над вугіллям в мангалі.
4Цибулю очистити та нарізати кільцями.
5При подачі смажений шашлик, нирку та помідор зняти з шампурів, укласти на блюдо та гарнірувати кільцями ріпчастої цибулі, дольками лимона, зеленою цибулею і зеленню петрушки. Окремо подати соус ткемалі та сушений мелений барбарис.