шашлик
шашлик

Шашлик з баранини з субпродуктами

    

6 Лютого, 2019

Мангал, казан, барбекю. Вкуснейшие блюда мужскими руками

Ingredients

Баранина - 1500 г + 1 нирка + 50 г топленого баранячого сала

Помідори - 50 г

Цибуля ріпчаста - 100 г

Цибуля зелена - 100 г

Оцет 3% - 100 мл

Барбарис сушений - 20 г

Зелень петрушки - 20 г

Соус ткемалі - 50 г

Лимон - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1М'ясо очистити від плівок, нарізати великими шматками, скропити оцтом, додати очищену нирку, посолити, поперчити та поставити в холодне місце на 2‑3 години.

2Мариноване м'ясо нанизати на шампури, на один кінець надіти очищену від плівки баранячу нирку, а на іншій - дрібний помідор.

3Змастити м'ясо курдючним салом і смажити над вугіллям в мангалі.

4Цибулю очистити та нарізати кільцями.

5При подачі смажений шашлик, нирку та помідор зняти з шампурів, укласти на блюдо та гарнірувати кільцями ріпчастої цибулі, дольками лимона, зеленою цибулею і зеленню петрушки. Окремо подати соус ткемалі та сушений мелений барбарис.

00:00