Млинці з сьомгою та вершковим сиром
Млинці з сьомгою та вершковим сиром

Млинці з сьомгою, вершковим сиром і ікрою

  ,   ,

7 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Яйця - 1 шт.

Борошно - 200 г

Молоко - 200 мл

Петрушка або кріп - кілька гілочок свіжої зелені

Цукор - 2 ч. ложки

Олія - 1 ст. ложка + для смаження

Cіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Риба червона слабосолона (сьомга, лосось, форель) - 100 г

Сир вершковий м'який - 150‑200 г

Ікра червона - 50‑60 г

Directions

1ТІСТО: Змішати молоко, борошно, сіль, цукор, яйце, 1 ст. ложку олії та дрібно посічену зелень. Довести водою до текучої консистенції.

2Смажити тонкі млинці по 2 хвилини з кожного боку на розпеченій олії.

3Нарізати червону рибу тонкими скибочками.

4Змастити остиглі млинці тонким шаром вершкового сиру. Зверху розкласти скибочки риби. Згорнути кожен млинець трубочкою та залишити в холодильнику для застигання.

5Нарізати трубочки впоперек на дві рівні частини під кутом, викласти на тарілку, прикрасити поперечні зрізи червоною ікрою.

00:00