100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 40 mins
Yields: 3 порції
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Яйця - 1 шт.
Борошно - 200 г
Молоко - 200 мл
Петрушка або кріп - кілька гілочок свіжої зелені
Цукор - 2 ч. ложки
Олія - 1 ст. ложка + для смаження
Cіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Риба червона слабосолона (сьомга, лосось, форель) - 100 г
Сир вершковий м'який - 150‑200 г
Ікра червона - 50‑60 г
Directions
1ТІСТО: Змішати молоко, борошно, сіль, цукор, яйце, 1 ст. ложку олії та дрібно посічену зелень. Довести водою до текучої консистенції.
2Смажити тонкі млинці по 2 хвилини з кожного боку на розпеченій олії.
3Нарізати червону рибу тонкими скибочками.
4Змастити остиглі млинці тонким шаром вершкового сиру. Зверху розкласти скибочки риби. Згорнути кожен млинець трубочкою та залишити в холодильнику для застигання.
5Нарізати трубочки впоперек на дві рівні частини під кутом, викласти на тарілку, прикрасити поперечні зрізи червоною ікрою.