Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)
Ingredients
Коржі вафельні - 1 упаковка
Фарш (свинина + яловичина) - 500 г
Печериці свіжі - 500 г
Морква по-корейськи - 400 г
Яйця - 5 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 велика головка
Морква - 1 шт. велика
Майонез
Зелень петрушки і кропу
Маслини - 1 шт.
Оливки - 1 шт.
Олія для смаження
Directions
1У режимі «Випічка» обсмажити на маслі фарш з морквою.
2Гриби помити, порізати і обсмажити з цибулею в тому ж режимі.
3Яйця зварити.
4Викласти на вафельні коржі шарами: на 1-й корж - фарш з морквою, зверху майонез, на 2-й корж - морква по-корейськи та майонез, на 3-й корж - обсмажені печериці з цибулею та майонез, на 4-й корж зверху нанести тонкий шар майонезу і присипати розкришеними жовтками.
5Краї торта змастити майонезом і посипати подрібненими білками.
6Майонезом намалювати стовбури дерев, з дрібно нарізаної зелені зробити травичку та крону, з маслини й оливки - бджолу, на дерево нанести шматочки маслин у вигляді кори.