Шашлик «Хазані хоровац» страви з м'яса грузинська кухня 9 Лютого, 2019 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 25 mins Yields: 2 порції Ingredients Баранина - 500 г м'якоті Цибуля ріпчаста - 1 шт. Масло топлене - 2 ст. ложки Сік гранатовий - 2 ст. ложки Гранат - зерна Петрушка - зелень Кріп - зелень Сіль Перець чорний мелений Directions 1Баранину нарізати невеликими шматками, посипати сіллю, перцем, нанизати на дерев'яні шпажки й обсмажити на маслі. 2Додати нарізану кільцями ріпчасту цибулю та продовжувати смажити ще 5 хвилин. 3Полити м'ясо та цибулю частиною гранатового соку, прогрівати 5‑7 хвилин. 4Подавати шашлик, поливши залишками гранатового соку, оформивши гранатовими зернами та зеленню. 00:00