Яйця, фаршировані лісовими грибами закуски, страви з грибів, страви з яєць Великдень, святкове 9 Лютого, 2019 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Prep: 3 hrs Cook: 1 hr 30 mins Yields: 5 порцій Ingredients Гриби лісові сушені - 100 г Яйця - 10 шт. Цибуля - 1 шт. велика Майонез - 150 г Кріп - 1 невеликий пучок зелені + 1 пучок для подачі Сіль Перець чорний мелений Олія для смаження Directions 1Замочити сушені гриби на 3 години. 2Залити гриби свіжою водою, довести до кипіння. Варити на помірному вогні 1 годину. Відкинути на друшляк. 3Зварити яйця (7 хвилин після закипання), очистити, витягти жовтки. 4Розігріти олію, викласти очищену подрібнену цибулю, обсмажувати на помірному вогні до золотистого кольору 10-15 хвилин. 5Додати гриби, смажити ще 10 хвилин. 6Подрібнити гриби, цибулю та жовтки за допомогою блендера до однорідної маси. Додати майонез, сіль і перець, перемішати. 7Нафарширувати половинки яєць грибним паштетом. 8Подавати в охолодженому вигляді, посипавши дрібно рубаною зеленню кропу. 00:00