Вино з полуниці
Вино з полуниці

Вино з полуниці

  

9 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Yields: 2,5-3 л

Ingredients

Полуниця - 3 кг

Цукор - 2 кг

Вода - 2,5 л

Directions

1Вимити полуницю, видалити чашолистки. Висушити ягоди на паперовому рушнику.

2Викласти ягоди в банку, пересипавши цукром. Влити воду (важливо, щоб вона не доходила до горлечка на 5‑6 см).

3Закрити банку пластиковою кришкою. Зробити в кришці отвір, помістити в нього еластичну трубку. Інший кінець трубки опустити в ємність з водою. Залишити для бродіння на 2 тижні.

4Злити сік. Додати 1 склянку цукру та поставити ще на 2 тижні для бродіння.

5Процідити через паперовий фільтр і розлити по пляшках.

час: 4-5 тижнів

00:00