Млинці з гарбузом і сиром (творогом)
млинці, оладки, сирники, овочеві страви
9 Лютого, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 50 mins
- Yields: 5 порцій
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Борошно - 100 г
Яйця - 2 шт.
Молоко - 250 мл
Сіль - 1 щіпка
Олія - 2 ст. ложки + для смаження
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Гарбуз - 300 г
Сир (творог) - 100 г
ДЛЯ СОУСУ:
Апельсиновий сік - 250 мл
Мед - 1 ч. ложка
Імбир - 2 см кореня
Directions
1Змішати в глибокій мисці борошно, сіль, яйця, олію та 100 мл молока. Влити решту молока та перемішати до однорідності. Накрити рушником і залишити на 20 хвилин.
2Очистити гарбуз, нарізати шматочками. Запікати близько 30 хвилин при 200°С або готувати на пару до м'якості.
3Подрібнити гарбуз до стану пюре. Змішати з сиром (творогом).
4Натерти імбир на дрібній тертці.
5З'єднати в каструлі апельсиновий сік, імбир і мед. Варити на середньому вогні 15 хвилин до загустіння.
6Процідити через сито, щоб видалити імбир. Додати в начинку половину імбирного соусу.
7Виливати млинцеве тісто по 2 ст. ложки на сковороду, змащену олією, і смажити млинці по 2‑3 хвилини з кожного боку.
8Начинити млинці гарбузово-сирною масою і скрутити трубочками.
9Подавати, поливши залишками імбирного соусу.