Млинці гарбузові
Млинці гарбузові

Млинці гарбузові

  ,

14 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 10-12 порцій

Ingredients

Борошно - 360 г

Йогурт або сметана - 240 г

Гарбуз - 500 г

Яйця - 4 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Розпушувач - 2 ч. ложки

Кориця - 2 ч. ложки

Гвоздика - 0,25 ч. ложки

Мускатний горіх - 1 щіпка

Сіль - 1 щіпка

Олія для смаження та змащування

Directions

1Нарізати гарбуз невеликими кубиками. Викласти в форму для запікання, змастити олією. Запікати 30 хвилин у духовці при 180°С.

2З'єднати борошно з сіллю та розпушувачем. Додати корицю, гвоздику та мускатний горіх, перемішати.

3Збити яйця з цукром в пишну піну, щоб об'єм збільшився вдвічі.

4Додати йогурт або сметану, ще трохи збити.

5Подрібнити гарбуз за допомогою блендера до стану пюре. Додати гарбузове пюре до яєчно-йогуртової суміші.

6З'єднати суміш з борошном і перемішати до однорідної консистенції.

7Смажити млинці на розпеченій олії на середньому вогні по 4 хвилини з кожного боку.

00:00