Вареники з брусницею та яблуками
Вареники з брусницею та яблуками

Вареники з брусницею та яблуками по-уральськи

  

15 Лютого, 2019

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 3 шт.

Брусниця - 2 склянки

Яйця - 2 шт.

Борошно пшеничне - 500 г

Сметана - 2 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Перебрати брусницю і скласти в друшляк. Опустити його в киплячу воду на 2‑3 хвилини. Потім підняти, щоб вода стекла.

2Яблука натерти на тертці, додати цукор і перемішати з брусницею.

3З борошна, яєць і води замісити прісне тісто, розділити його на шматочки, розкачати.

4На середину покласти начинку, виліпити вареники та зварити їх у підсоленій воді.

5Подавати на стіл зі сметаною.

00:00