Соус періге
Соус періге

Соус періге

    

15 Лютого, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Соус з мадерою - 1/3 л

Трюфеля - 25 г

Трюфельна есенція

ДЛЯ СОУСУ З МАДЕРИ:

Підлива коричнева - 0,5 л

Мадера - 30 мл

ДЛЯ КОРИЧНЕВОЇ ПІДЛИВИ:

Цибуля ріпчаста - 60 г

Сало - 60 г

Масло вершкове - 50 г

Борошно - 60 г

Коріння

Зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Бульйон

Directions

КОРІЧНЕВА ПІДЛИВА:

1Нарізану цибулю та нарізане кубиками сало обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, вийняти з олії.

2Коли масло на сковороді почне диміти, всипати борошно й обсмажити до коричневого кольору, помішуючи дерев'яною ложкою.

3Поступово влити гарячий бульйон, весь час помішуючи. Додати цибулю, сало, коріння та зелень. Посолити, поперчити та варити на слабкому вогні 20 хвилин.

СОУС З МАДЕРОЮ:

1В коричневу підливу додати мадеру.

СОУС ПЕРІГЕ:

1У соус з мадерою додати нарізані кубиками трюфелі і трохи трюфельної есенції. Більше не кип'ятити.

00:00