Оніґірі з креветками
Оніґірі з креветками

Оніґірі з креветками

  ,   

16 Лютого, 2019

Японская кухня

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Рис - 400 г

Креветки відварні очищені - 200 г

Морська капуста консервована - 50 г

Морква маринована гостра - 50 г

Цибуля порей маринована - 50 г

Спаржа консервована - 50 г

Кунжут - 1 ст. ложка насіння

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Креветки дрібно нарізати, посолити, поперчити.

2Сформувати з рису колобки трикутної форми, поклавши в середину кожного начинку з креветок. Обернути оніґірі смужками морської капусти.

3Викласти оніґірі на тарілку, посипати насінням кунжуту. Оформити маринованою цибулею, морквою та спаржею.

00:00

Nutrition Facts

Calories215 ккал