Оніґірі з креветками страви з морепродуктів, суші японська кухня 16 Лютого, 2019 Японская кухня Cook: 25 mins Yields: 2 порції Ingredients Рис - 400 г Креветки відварні очищені - 200 г Морська капуста консервована - 50 г Морква маринована гостра - 50 г Цибуля порей маринована - 50 г Спаржа консервована - 50 г Кунжут - 1 ст. ложка насіння Перець чорний мелений Сіль Directions 1Креветки дрібно нарізати, посолити, поперчити. 2Сформувати з рису колобки трикутної форми, поклавши в середину кожного начинку з креветок. Обернути оніґірі смужками морської капусти. 3Викласти оніґірі на тарілку, посипати насінням кунжуту. Оформити маринованою цибулею, морквою та спаржею. 00:00 Nutrition Facts Calories215 ккал