Млинці «Царські» з рибою
Млинці «Царські» з рибою

Млинці «Царські» з рибою

  

16 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 360 г

Яйця - 10 жовтків

Вершки 33% - 400 мл

Масло вершкове - 200 г + для змащування

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Олія для смаження

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Риба червона малосольна - 200 г

Ікра червона - 100 г

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Cметана

Кріп - 1 пучок

Directions

1Збити яєчні жовтки з цукром, додати до них вершкове масло, перемішати до однорідної консистенції.

2Змішати борошно та 100 мл вершків, перелити в сотейник. Постійно помішуючи, довести до кипіння. Посолити й остудити до кімнатної температури.

3Збити вершки в пишну піну. З'єднати з яєчною та вершково-борошняною сумішами. Ретельно вимісити.

4Смажити млинці на розпеченій олії по 1 хвилині з кожного боку. Змастити готові млинці вершковим маслом.

5Нарізати рибу скибочками. Викласти на кожен млинець шматочок риби, скласти навпіл, викласти по 1 ч. ложці ікри, згорнути куточком.

6Подавати зі сметаною, посипавши рубаним кропом.

00:00