Млинці «Царські» з рибою млинці, оладки, сирники 16 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 45 mins Yields: 3-4 порції Ingredients ДЛЯ МЛИНЦІВ: Борошно - 360 г Яйця - 10 жовтків Вершки 33% - 400 мл Масло вершкове - 200 г + для змащування Цукор - 1 ст. ложка Сіль - 1 ч. ложка Олія для смаження ДЛЯ НАЧИНКИ: Риба червона малосольна - 200 г Ікра червона - 100 г ДЛЯ ПОДАЧІ: Cметана Кріп - 1 пучок Directions 1Збити яєчні жовтки з цукром, додати до них вершкове масло, перемішати до однорідної консистенції. 2Змішати борошно та 100 мл вершків, перелити в сотейник. Постійно помішуючи, довести до кипіння. Посолити й остудити до кімнатної температури. 3Збити вершки в пишну піну. З'єднати з яєчною та вершково-борошняною сумішами. Ретельно вимісити. 4Смажити млинці на розпеченій олії по 1 хвилині з кожного боку. Змастити готові млинці вершковим маслом. 5Нарізати рибу скибочками. Викласти на кожен млинець шматочок риби, скласти навпіл, викласти по 1 ч. ложці ікри, згорнути куточком. 6Подавати зі сметаною, посипавши рубаним кропом. 00:00