Млинці шоколадні млинці, оладки, сирники 18 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 3 hrs 40 mins Yields: 10-14 шт. Ingredients Шоколад гіркий (не менше 70%) - 80 г Молоко - 500 мл Борошно - 200 г Яйця - 3 шт. Ром темний або коньяк - 3 ст. ложки Цукрова пудра - 2 ст. ложки Масло вершкове - 40 г Какао-порошок - 1 ст. ложка Сіль - 1 щіпка Олія для смаження Directions 1Розламати шоколад на шматочки, скласти у невелику каструлю та розтопити на водяній бані. 2З'єднати борошно з какао-порошком, додати 250 г молока, перемішати до однорідної консистенції. 3Відокремити жовтки від білків, змішати жовтки з цукровою пудрою, додати в тісто, перемішати. 4Підігріти залишки молока до 50°С, влити в шоколад, перемішати. Розтопити вершкове масло, додати до шоколадної маси. Влити ром, перемішати. 5Влити шоколад в тісто, перемішати. Збити білки з сіллю в міцну піну. 6Додати білки в тісто, акуратно перемішати, накрити рушником і залишити на 2‑3 години. 7Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків до рум'яної скоринки. 00:00