Млинці шоколадні
Млинці шоколадні

Млинці шоколадні

  

18 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 3 hrs 40 mins
  • Yields: 10-14 шт.

Ingredients

Шоколад гіркий (не менше 70%) - 80 г

Молоко - 500 мл

Борошно - 200 г

Яйця - 3 шт.

Ром темний або коньяк - 3 ст. ложки

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 40 г

Какао-порошок - 1 ст. ложка

Сіль - 1 щіпка

Олія для смаження

Directions

1Розламати шоколад на шматочки, скласти у невелику каструлю та розтопити на водяній бані.

2З'єднати борошно з какао-порошком, додати 250 г молока, перемішати до однорідної консистенції.

3Відокремити жовтки від білків, змішати жовтки з цукровою пудрою, додати в тісто, перемішати.

4Підігріти залишки молока до 50°С, влити в шоколад, перемішати. Розтопити вершкове масло, додати до шоколадної маси. Влити ром, перемішати.

5Влити шоколад в тісто, перемішати. Збити білки з сіллю в міцну піну.

6Додати білки в тісто, акуратно перемішати, накрити рушником і залишити на 2‑3 години.

7Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків до рум'яної скоринки.

00:00