Дип з копченою куркою
Дип з копченою куркою

Дип з копченою куркою

  , ,   ,

19 Лютого, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Курка - 150 г копченого філе

Хліб житній - 80 г / 4‑6 скибочок

Сир вершковий м'який (наприклад, Філадельфія, Буко або Альметте) - 50 г

Рукола - 10 г

Масло вершкове - 20 г

Гірчиця французька зернова - 20 г

Кріп свіжий - кілька гілочок

Кедрові горішки очищені - 10 г

Directions

1Зрізати з курячого філе шкіру, сухожилля та жирову частину. Нарізати дрібними кубиками.

2Обсмажити тостовий хліб на сухій сковороді разом із кедровими горіхами до золотистого кольору.

3Промити зелень. Видалити у руколи жорсткі стебла, дрібно порубати кріп.

4З'єднати у мисці куряче філе, французьку гірчицю та м'який сир. Додати розтоплене вершкове масло, ретельно перемішати.

5Викласти готовий дип на тарілку з хрустким тостовим хлібом. Посипати кедровими горіхами.

00:00