Дип з копченою куркою закуски, соуси, страви з птиці Великдень, святкове 19 Лютого, 2019 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 15 mins Yields: 2 порції Ingredients Курка - 150 г копченого філе Хліб житній - 80 г / 4‑6 скибочок Сир вершковий м'який (наприклад, Філадельфія, Буко або Альметте) - 50 г Рукола - 10 г Масло вершкове - 20 г Гірчиця французька зернова - 20 г Кріп свіжий - кілька гілочок Кедрові горішки очищені - 10 г Directions 1Зрізати з курячого філе шкіру, сухожилля та жирову частину. Нарізати дрібними кубиками. 2Обсмажити тостовий хліб на сухій сковороді разом із кедровими горіхами до золотистого кольору. 3Промити зелень. Видалити у руколи жорсткі стебла, дрібно порубати кріп. 4З'єднати у мисці куряче філе, французьку гірчицю та м'який сир. Додати розтоплене вершкове масло, ретельно перемішати. 5Викласти готовий дип на тарілку з хрустким тостовим хлібом. Посипати кедровими горіхами. 00:00