Абрикоси в цукровому сиропі з лікером «Блю Кюрасао»
Абрикоси в цукровому сиропі з лікером «Блю Кюрасао»

Абрикоси в цукровому сиропі з лікером «Блю Кюрасао»

  

19 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 7 hrs 15 mins
  • Yields: 2 л

Ingredients

Абрикоси - 1 кг

Цукор - 1 кг

Ванільний цукор - 5 ч. ложок

Вода - 1 л

Лікер «Блю Кюрасао» або «Куантро» - 100 мл

Directions

1Абрикоси розрізати уздовж на 2 частини, видалити кісточки, скласти в каструлю з товстим дном, залити водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння, додати третину цукру. Варити 15 хвилин на маленькому вогні, помішуючи.

2Зняти з вогню і дати настоятися близько 2 годин.

3Процес варіння повторити 2 рази.

4Поставити на вогонь, довести до кипіння, додати ванільний цукор і лікер, перемішати. Зняти з вогню, дати охолонути при кімнатній температурі.

5Розкласти абрикоси у стерилізовані банки. Залити сиропом. Закупорити кришками.

6Зберігати при кімнатній температурі.

00:00