Варення з полуниці сухе консервація духовка 21 Лютого, 2019 100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Yields: 500 г Ingredients Полуниця - 1 кг Цукор - 800 г Цукрова пудра - 200 г Вода - 1 л Directions 1Вимити ягоди, видалити чашолистки. 2Приготувати сироп з води та цукру. 3Додати в сироп ягоди, довести до кипіння. Охолодити, зняти піну. 4Знову довести до кипіння, охолодити та зняти піну. Повторити 5‑6 разів. 5Відкинути ягоди на друшляк і залишити на ніч, щоб сироп повністю стік. 6Розкласти полуницю на деку, покритому пергаментом. Підсушувати в духовці з відкритими дверцятами при 65°С 1 годину. 7Обваляти ягоди в цукровій пудрі та скласти в скляні банки. 8Зберігати в прохолодному сухому місці.час: 2 дні 00:00