Пиріг шоколадно-вівсяний солодка випічка духовка 22 Лютого, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Prep: 20 mins Cook: 40 mins Yields: 8-10 порцій Ingredients Молоко - 200 мл Вівсяні пластівці - 150 г Сир (творог) - 200 г Какао-порошок - 50 г Яйця - 1 шт. Борошно - 1 ст. ложка Крохмаль - 1 ст. ложка Масло вершкове - 100 г Сода - 0,5 ч. ложки Цукор - 200 г Directions 1Нагріти молоко в каструлі до 80‑90°С і залити вівсяні пластівці, добре перемішати, остудити. 2Розтопити й остудити вершкове масло. 3В остиглі пластівці додати цукор, какао, розтоплене вершкове масло. Добре перемішати виделкою або вінчиком до повного з'єднання інгредієнтів. 4Додати яйце, сир (творог) і знову перемішати. 5Просіяти борошно, крохмаль і соду. Додати в тісто сухі інгредієнти та швидко перемішати. 6Викласти тісто в застелену пергаментом форму шаром завтовшки приблизно 1 см. Випікати в розігрітій до 180°С духовці 35‑40 хвилин. 7Нарізати готовий пиріг квадратиками. 00:00