Мішечки з млинців з куркою та печерицями
закуски, млинці, оладки, сирники, страви з грибів, страви з птиці
24 Лютого, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 40 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Молоко - 300 мл
Яйця - 2 шт.
Борошно - 1 склянка / 160 г
Олія - 4 ст. ложки + для смаження
Сіль - 1 щіпка
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Курка - 1 філе
Печериці свіжі - 100 г
Цибуля - 1 шт. невелика
Вершки 33% - 50 мл
Каррі - 1 щіпка
Сіль
Перець чорний мелений
Олія - 2 ст. ложки для смаження
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Зелена цибуля - 4 пера для декору або
Цибуля шнітт
Directions
МЛИНЦІ:
1Збити яйця з дрібкою солі. Додати небагато (половину) молока та просіяне борошно. Перемішати, щоб не було грудочок. Розвести тісто молоком і влити олію.
2Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору з двох боків.
НАЧИНКА:
1Нарізати куряче філе дрібними кубиками. Очистити цибулю та нарізати невеликими кубиками. Дрібно посікти очищені печериці.
2Обсмажувати курку на розпеченій олії до золотистого кольору.
3Додати до курки цибулю та гриби й обсмажувати все разом 10‑15 хвилин до готовності, посолити та поперчити. Влити вершки та додати дрібку каррі.
МІШЕЧКИ:
1Викласти на центр кожного млинця трохи начинки. Зібрати краї млинців, щоб вийшли мішечки, та зав'язати кожен пером цибулі.