Мішечки з млинців з куркою та печерицями
Мішечки з млинців з куркою та печерицями

Мішечки з млинців з куркою та печерицями

  , , ,

24 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Молоко - 300 мл

Яйця - 2 шт.

Борошно - 1 склянка / 160 г

Олія - 4 ст. ложки + для смаження

Сіль - 1 щіпка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Курка - 1 філе

Печериці свіжі - 100 г

Цибуля - 1 шт. невелика

Вершки 33% - 50 мл

Каррі - 1 щіпка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія - 2 ст. ложки для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Зелена цибуля - 4 пера для декору або

Цибуля шнітт

Directions

МЛИНЦІ:

1Збити яйця з дрібкою солі. Додати небагато (половину) молока та просіяне борошно. Перемішати, щоб не було грудочок. Розвести тісто молоком і влити олію.

2Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору з двох боків.

НАЧИНКА:

1Нарізати куряче філе дрібними кубиками. Очистити цибулю та нарізати невеликими кубиками. Дрібно посікти очищені печериці.

2Обсмажувати курку на розпеченій олії до золотистого кольору.

3Додати до курки цибулю та гриби й обсмажувати все разом 10‑15 хвилин до готовності, посолити та поперчити. Влити вершки та додати дрібку каррі.

МІШЕЧКИ:

1Викласти на центр кожного млинця трохи начинки. Зібрати краї млинців, щоб вийшли мішечки, та зав'язати кожен пером цибулі.

00:00