Брюссельська капуста (відварна під соусом) овочеві страви французька кухня скороварка 24 Лютого, 2019 100 рецептов французской кухни Cook: 5 mins Ingredients Брюссельська капуста Сметана ДЛЯ СОУСУ: Масло вершкове Сіль Перець чорний мелений Часник Directions 1У киплячу в скороварці воду опустити качанчики брюссельської капусти. Закрити та варити 2 хвилини. Відкрити каструлю та відкинути капусту на друшляк. 2Знову закип'ятити воду в скороварці й опустити в неї капусту. Закрити та варити ще 3 хвилини, потім відкинути й остудити. 3СОУС: На сковорідці розтопити вершкове масло, посолити, поперчити, посипати товченим часником. 4Подавати капусту, поливши гарячим соусом і сметаною. 00:00