Пиріг з горіхами та родзинками
Пиріг з горіхами та родзинками

Пиріг з горіхами та родзинками

    

26 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 50 mins
  • Yields: 8-10 порцій

Ingredients

Яблука - 3‑4 шт. невеликих

Цукор коричневий - 200 г

Борошно - 220 г

Масло вершкове - 200 г

Яйця - 4 шт.

Волоські горіхи - 100 г

Родзинки білі - 50 г

Розпушувач - 1 ч. ложка

Кориця - 0,5 ч. ложки

Сіль - 0,25 ч. ложки

Directions

1Розтопити вершкове масло й охолодити до кімнатної температури.

2Просіяти борошно з розпушувачем і корицею. Всипати цукор і сіль.

3Додати яйця до остиглого масла та збити вінчиком.

4З'єднати сухі та рідкі інгредієнти, перемішати.

5Очистити яблука від шкірки, видалити серцевину, натерти на крупній тертці.

6Крупно порубати ножем волоські горіхи або подрібнити за допомогою блендера.

7Додати в тісто яблука, родзинки та горіхи.

8Випікати пиріг у формі, змащеній маслом, при 170°С 45‑50 хвилин.

00:00