Оладки пишні
Оладки пишні

Оладки пишні

  

26 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 12-14 шт.

Ingredients

Кефір середньої жирності - 200 мл

Борошно - 120 г

Цукрова пудра - 1 ч. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Сода гашена - 1 ч. ложка

Олія - 1 ст. ложка + для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Джем

Сметана

Мед або

Сироп

Directions

1Додати гашену соду в кефір, розмішати, дати трохи постояти до появи бульбашок.

2Всипати цукрову пудру та сіль, перемішати.

3Всипати невеликими порціями просіяне борошно при постійному помішуванні. Має вийти тісто, що нагадує за консистенцією густу сметану. Влити 1 ст. ложку олії, перемішати.

4Розігріти на сковороді трохи олії, випікати оладки на середньому вогні під кришкою. Перевернути після того, як поверхня перестане бути глянцевою.

5Подавати оладки з джемом, сметаною, медом або сиропом.

00:00