Варення з кавуна

  

26 Лютого, 2019

Ingredients

Кавун - 1 кг м'якоті

Цукор - 800 г

Вода - 2 склянки

Лимон - 1 шт. (сік)

Ванілін

Directions

1М'якоть кавуна очистити від кісточок, нарізати на невеликі кубики, залити водою, поставити на вогонь і варити 5 хвилин.

2Охолодити кавунову м'якоть в холодній воді, бажано з льодом, і тримати в ній не менше 6 годин.

3З цукру та води зварити сироп і залити ним кавун.

4Через 10 годин сироп злити, додати в нього лимонний сік і ванілін і прокип'ятити.

5Цим сиропом знову залити кавунову м'якоть і поставити на вогонь на 5 хвилин.

6Процедуру охолодження та кип'ятіння повторювати 3 рази, доки кавун не стане пружним і прозорим.

00:00