Кульки рибні з тофу закуски, страви з риби японська кухня 27 Лютого, 2019 Японская кухня Cook: 35 mins Yields: 4 порції Ingredients Риба морська - 200 г філе Тофу - 200 г Борошно - 2 ст. ложки Олія - 2 ст. ложки Яйця - 1 шт. Кріп - 0,5 пучка зелені Зелена цибуля - 0,5 пучка Соєвий соус Перець чорний мелений Сіль Directions 1Зелень кропу та зелену цибулю подрібнити. 2Філе риби відварити в підсоленій воді, остудити. 3Пропустити рибу через м'ясорубку рибу разом із тофу. Додати яйце, кріп і зелену цибулю, посолити, поперчити. 4Сформувати з рибної маси невеликі кульки й обваляти в борошні. 5Обсмажити в розігрітій олії. 6Закуску подавати до столу гарячою з соєвим соусом. 00:00 Nutrition Facts Calories235 ккал