Кульки картопляні з горіхами (з гранатом) закуски, овочеві страви грузинська кухня 2 Березня, 2019 Готовим из картофеля (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 8 порцій Ingredients Картопля - 1 кг Горіхи волоські очищені - 0,5 склянки Цибуля ріпчаста - 2‑3 шт. Гранат - 1 шт. Часник - 4 зубчики Масло вершкове - 2 ст. ложки Петрушка - 40 г зелені Сіль Перець чорний мелений Directions 1Картоплю відварити та протерти гарячою. Додати тертий часник, частину рубаної зелені, перець, сіль, пропущені через м'ясорубку горіхи, зерна граната та цибулю, перемішати. 2З картопляної маси сформувати кульки, обкачати кожну в рубаній зелені. 3При подачі укласти гіркою та оформити зернами граната. 00:00