Оладки дріжджові (з вершками) млинці, оладки, сирники 2 Березня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 3 hrs 30 mins Yields: 4-5 порцій Ingredients Борошно - 500 г Молоко - 500 мл Яйця - 2 шт. Дріжджі - 25 г Масло вершкове - 50 г Цукор - 1,5 ст. ложки Вершки 20% - 80 мл Сіль - 1 ч. ложка Олія для смаження Directions 1Розігріти молоко до 50°С, додати дріжджі та просіяне борошно, вимісити, накрити рушником і поставити в тепле місце на 2 години. 2Додати яйця і сіль, цукор і розтоплене вершкове масло, перемішати, накрити рушником і залишити в теплому місці на 1 годину. 3Додати вершки, акуратно перемішати. 4Обсмажувати оладки з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору. 00:00