Оладки з рікоти
Оладки з рікоти

Оладки з рікоти

  

5 Березня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 20-25 шт.

Ingredients

Борошно - 200 г

Рікота - 250 г

Молоко - 150 мл

Яйця - 4 шт.

Цукор - 3 ст. ложки

Розпушувач - 1 ч. ложка

Сіль - 1 щіпка

Олія для смаження

Directions

1Відокремити жовтки від білків. Додати до жовтків цукор і розтерти. Розім'яти рікоту виделкою, додати жовтки, перемішати. Влити молоко, перемішати.

2З'єднати борошно з розпушувачем, перемішати.

3З'єднати обидві суміші, перемішати до однорідної консистенції.

4Збити білки з сіллю в міцну піну. Додати в тісто половину збитих білків, перемішати. Додати решту збитих білків і акуратно перемішати.

5Смажити оладки на розжареній олії до золотистого кольору.

00:00