Пиріг сирно-апельсиновий (творожний) солодка випічка духовка 5 Березня, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr Yields: 6-8 порцій Ingredients Сир (творог), бажано жирний - 250 г Борошно кукурудзяне - 200 г Борошно пшеничне - 90 г Цукор - 150 г + 40 г для сиропу Розпушувач - 1 ч. ложка Яйця - 3 шт. Лимони - 1 шт. Апельсини - 2 шт. Сіль - 0,25 ч. ложки Directions 1Протерти сир (творог) через сито або подрібнити за допомогою блендера. Змішати з цедрою лимона та апельсинів, перетертих з 150 г цукру. 2Залишити для сиропу 0,5 лимона та 0,5 апельсина. Залишки вичавити в сирну масу. 3Ввести в сирну масу яйця (по одному), ретельно збиваючи суміш. Додати кукурудзяне та пшеничне борошно, змішане з розпушувачем і сіллю. 4Викласти тісто у форму, змащену маслом або застелену пергаментом, і випікати в розігрітій до 180°C духовці 35‑40 хвилин. 5СИРОП: Змішати цукор з залишеним соком і довести до кипіння, але не кип'ятити. 6Залити гарячий пиріг сиропом, не виймаючи з форми. Залишити, доки сироп не вбереться. 7При подачі посипати цукровою пудрою. 00:00