Оладки з гарбуза (з прянощами)
Оладки з гарбуза (з прянощами)

Оладки з гарбуза (з прянощами)

  ,

8 Березня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Гарбуз - 200 г

Яйця - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки + для смаження

Цукор - 2‑3 ст. ложки

Борошно - 190 г

Розпушувач - 2 ч. ложки

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Імбир мелений - 1 ч. ложка

Гвоздика мелена - 0,25 ч. ложки

Сіль - 1 щіпка

Directions

1Очистити гарбуз від шкірки та насіння. Нарізати великими шматочками та запікати в духовці 25‑30 хвилин до м'якості при 200°С.

2Подрібнити запечений гарбуз за допомогою блендера до стану пюре.

3Змішати гарбузове пюре та яйця. Додати цукор, перемішати. Додати олію, перемішати.

4Просіяти борошно з розпушувачем і сіллю. Додати корицю, імбир і гвоздику, перемішати.

5З'єднати обидві суміші. Перемішати до однорідності.

6Викладати по 1 ст. ложці тіста на розпечену сковороду, змащену олією, і смажити по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

00:00