фаршировані капелюшки печериць на омлеті
фаршировані капелюшки печериць на омлеті

Омлет «Мессаліна» – Œufs brouillés Messaline

  , ,   

8 Березня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Масло вершкове

Трюфеля

Печериці - 6 свіжих великих капелюшків

Курячі нирки

Соус сюпрем

Directions

1Збити яйця та підсмажити омлет на вершковому маслі.

2Потім перемішати його з пюре з трюфелів.

3Потушкувати капелюшки печериць у вершковому маслі.

4Зробити рагу з курячих нирок, змішати з соусом сюпрем і наповнити цим капелюшки грибів.

5Потім розмістити капелюшки грибів на омлеті та подавати до столу.

00:00