Грінки з печерицями, цибулею порей і сиром бутерброди, закуски, страви з грибів 11 Березня, 2019 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Булка темна довга - 200 г Печериці - 100 г Цибуля порей (біла частина) - 50 г Сир твердий (наприклад, російський) - 50 г Часник - 1 зубчик Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова - 30 мл для смаження ДЛЯ ПОДАЧІ: Помідори черрі - 2 шт. Зелень кропу або петрушки Directions 1Нарізати булку скибочками навскоси. Обсмажити в невеликій кількості оливкової олії з двох боків до золотистого кольору. 2Подрібнити очищений часник. Посипати ним грінки. 3Нарізати цибулю порей тонкими кільцями, вимиті й очищені печериці - тонкими скибочками. Молоді гриби можна не чистити. 4Обсмажувати цибулю та гриби на оливковій олії 2‑3 хвилини. Посолити та поперчити. 5Додати до цибулево-грибної маси натертий на дрібній тертці сир, перемішати. 6Викласти суміш на грінки. При подачі прикрасити скибочками помідорів і рубаною зеленню. 00:00