Оладки картопляні з грибами
Оладки картопляні з грибами

Оладки картопляні з грибами

  , ,

11 Березня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби (моховики, боровики, лисички, опеньки, підосичники) - 200 г

Картопля - 500 г

Яйця - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Борошно - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Очистити гриби, нарізати скибочками. Варити 10 хвилин після закипання. Відкинути на друшляк, промити в холодній воді.

2Повернути гриби в каструлю, варити 1 годину.

3Очистити картоплю, натерти на крупній тертці. Додати до картоплі яйце, борошно та сіль, перемішати.

4Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. Обсмажувати на розпеченій олії 5 хвилин.

5Додати гриби, смажити на помірному вогні 15 хвилин.

6Подрібнити гриби з цибулею за допомогою блендера до однорідної консистенції, посолити.

7Розігріти сковороду з олією, викласти ложкою терту картоплю, начинку, знову терту картоплю та смажити з обох боків на помірному вогні до золотистого кольору.

00:00