Кекси «Морські створіння» – Дельфін
13 Березня, 2019
Australian Cupcakes & Inspirations 2016 Volume 4 Issue №4
Ingredients
Кекси готові
Крем масляний блідо-блакитний
Помадка / мастика сіра + невелика кількість білої та чорної
Тюлоза
ОБЛАДНАННЯ
Форми для шоколаду морської тематики
Качалка маленька, що не ковзає
Підстилка, що не ковзає
Цукровий клей
Ніж
Набір інструментів для моделювання
Насадка Wilton 1M
Кондитерський мішок
Фарба суха «Квітковий пилок» (Petal Dust) сіра
Фарба суха «Сяючий пилок» (Sparkle Dust) біла
Directions
1Додати невелику кількість порошку тюлози до сірої помадки.
2Припорошити цукровою пудрою порожнину форми з дельфіном цукровою пудрою і струсити надлишок.
3Скачати з сірої помадки гладку кулю і вдавити у форму, згладжуючи надлишки великим пальцем.
4Обережно вийняти дельфіна з форми. Якщо складно, можна зубочисткою обережно видалити частину форми, а потім зняти решту. За необхідності форму можна переробити.
5Припорошити плавник дельфіна невеликою кількістю темно-сірого квіткового пилку, а потім припорошити все тіло білим сяючим пилком.
6У місці, де має бути око, зробити отвір інструментом з маленькою кулькою на кінці.
7Додати око, скачавши крихітну кульку білої помадки і вставивши її у щойно зроблений отвір. Скачати ще меншу кульку чорного кольору, сплюснуту її пальцем і прикріпити на біле око.
8Помістіти блакитний масляний крем у кондитерський мішок з насадкою Wilton 1M. Видавити завиток синьої крему на верхівку кожного кексу.
9Обережно посадити кожен персонаж зверху завитка