Оладки цибульні дріжджові з грибами млинці, оладки, сирники, овочеві страви, страви з грибів 14 Березня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 2 hrs Yields: 4 порції Ingredients Молоко - 130 мл Дріжджі сухі - 5 г Яйця - 1 шт. Борошно - 200 г Печериці - 350 г Цибуля - 500 г Сіль Олія для смаження Directions 1Влити молоко в сотейник, підігріти до 50°С. Додати сухі дріжджі, перемішувати дерев'яною лопаткою до повного розчинення дріжджів. 2Вбити в молоко яйце, всипати борошно, ретельно перемішати. Поставити на 30 хвилин в тепле місце. 3Вимити гриби, нарізати тонкими скибочками. Обсмажувати на олії 15 хвилин. 4Очистити цибулю, розрізати на четвертинки. Подрібнити за допомогою блендера до однорідної консистенції. 5Додати в тісто цибулю та гриби. Посолити, ретельно перемішати. Залишити ще на 30 хвилин. 6Смажити оладки на розжареній олії до золотистого кольору. 00:00