Пиріг нарізний з вишнею
Пиріг нарізний з вишнею

Пиріг нарізний з вишнею

    

15 Березня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Масло вершкове - 200 г

Цукор - 200 г

Ванільний цукор - 1 ст. ложка

Яйця - 3 шт.

Розпушувач - 2 ч. ложки

Сіль - 0,25 ч. ложки

Борошно - 330 г

Вишня без кісточок - 300 г

Цукрова пудра

Directions

1Збити вершкове масло кімнатної температури з цукром у пишну масу.

2Додати в масляну суміш яйця (по одному) та всипати ванільний цукор.

3Просіяти борошно з розпушувачем та сіллю. Потроху додаючи в масляну масу борошно, замісити однорідне тісто.

4Змастити форму для випічки маслом або застелити пергаментом. Викласти тісто, зверху - вишню, трохи утоплюючи ягоди.

5Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 40‑45 хвилин.

6Остуджувати у формі 10 хвилин.

7Нарізати готову випічку квадратиками. Перед подачею посипати цукровою пудрою.

00:00