Черешня коктейльна консервація 15 Березня, 2019 100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr Yields: 3 л Ingredients Черешня біла - 2,5 кг Цукор - 2 кг Вода - 2,25 л Лимони - 1 шт. Есенція ароматична зі смаком мигдалю - кілька крапель Барвник харчовий - по 10 г оранжевого, зеленого та синього кольорів Directions 1Вичавити сік з лимона. 2Влити в 3 ємності по 750 мл води. Додати по третині цукру, 1 ст. ложці соку лимона та 10 г барвника. Поставити на вогонь, довести до кипіння. 3Зняти з вогню і залишити при кімнатній температурі на 2 години. 4Вимити черешню, видалити кісточки, зберігаючи плодоніжки. Наколоти кожну ягоду голкою для кращого проникнення барвника в м'якоть. 5Поставити сироп на вогонь, довести до кипіння, додати черешню і варити на маленькому вогні 7 хвилин. 6Додати в кожну каструлю ароматичну есенцію, прибрати з вогню. Залишити на 8 годин у прохолодному місці. 7Поставити на вогонь, довести до кипіння. Зняти з вогню. 8Розкласти черешню в стерилізовані банки. Рівномірно залити сиропом. Закупорити кришками. 9Зберігати у прохолодному місці.ЧАС: 1 година + 10 годин витримки 00:00