Шніцелі капустяні
Шніцелі капустяні

Шніцелі капустяні

  

19 Березня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Капуста білокачанна - 1 середній качан

Яйця - 2‑3 шт.

Масло вершкове

Олія

Борошно

Сіль

Directions

1Качан капусти розібрати на листя. Товсті частини листя відбити дерев'яним товкачем. Опустити листя в киплячу підсолену воду й відварити майже до готовності, після чого відкинути на друшляк і обсушити.

2Кожен лист згорнути щільним конвертом, вмочити у збиті яйця та обсмажити в киплячій суміші вершкового масла й олії.

3Готові шніцелі викласти на блюдо. Можна подавати і гарячими, і холодними.

00:00