Галушки яблучні
Галушки яблучні

Галушки яблучні

    

27 Березня, 2019

50 рецептов украинской кухни
111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 10 шт. / 8 шт.

Яйця - 4 шт.

Борошно пшеничне - 3 склянки

Молоко - 0,5 склянки / 0,75 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Масло вершкове - 75 г або

Сметана

Directions

1Яблука очистити від серцевини та шкірки, нарізати тонкими дольками.

2Змішати яблучні дольки з молоком, збитими та розтертими з цукром яйцями, сіллю. Поступово додавати борошно, вимісити тісто.

3Чайною ложкою брати шматочки тіста з яблучними дольками та кидати в киплячу, трохи підсолену воду. Варити, доки галушки не опиняться сухими при розрізанні (доки яблучна начинка не вбереться в тісто, що оточує її).

4Подавати з розтопленим вершковим маслом або сметаною.

00:00