баранина з овочами
баранина з овочами

Бланкет (з баранини)

      

30 Березня, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 25 mins

Ingredients

Баранина - 800 г лопатки та ребер

Масло вершкове - 50 г

Морква

Цибуля - 1 шт.

Гвоздика - 2 бутони

Часник - 1 зубчик

Картопля - 1 кг

Зелень - 1 пучок

Борошно - 1 ст. ложка

Яйця - 1 жовток

Сіль

Перець чорний горошком і товчений

Directions

1Закип'ятити в скороварці 1 л води з цибулиною, в яку увіткнути бутони гвоздики, зеленню, часником, сіллю і перцем горошком. Покласти м'ясо, закрити каструлю та варити 15 хвилин.

2М'ясо вийняти. Відлити в чашку бульйон. Звільнити каструлю.

3Обсмажити м'ясо в скороварці на вершковому маслі, посипати борошном, перемішати.

4Полити м'ясо залишками бульйону. Покласти картоплю. Посолити, поперчити. Закрити та тушкувати 10 хвилин.

5За цей час приготувати СОУС: в чашку бульйону вбити жовток.

6Подавати м'ясо, поливши соусом.

00:00