Цукіні, фаршировані копченим лососем і цибулею порей закуски, страви з риби Великдень, духовка, святкове 1 Квітня, 2019 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Цукіні - 2 шт. невеликих Цибуля порей - 1 стебло Лосось копчений - 100 г філе Вершки жирні - 100 мл Сіль Перець чорний мелений Масло вершкове - 25 г для смаження Олія оливкова - 1 ст. ложка для змащування Directions 1Розрізати цукіні навпіл уздовж. Змастити оливковою олією, запікати в розігрітій до 180°C духовці 15 хвилин. 2Нарізати світлу частину цибулі порей маленькими шматочками, філе лосося - невеликими кубиками або смужками. 3Розтопити в сковороді вершкове масло, обсмажувати цибулю порей до м'якості. 4Додати філе лосося, смажити ще 2‑3 хвилини. 5Влити вершки, посолити, поперчити, перемішати. Додати витягнуту з цукіні м'якоть, нарізану невеликими шматочками. 6Заповнити човники начинкою. 7Запікати в розігрітій до 180°С духовці 10 хвилин. 00:00