Суп «Харчо»

    

16 Листопада, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 2 hrs 10 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Яловичина - 500 г філе або грудинки на кісточці

Рис - 200 г

Горіхи волоські - 100 г

Соус ткемалі або сацебелі - 150 г

Цибуля - 150 г

Часник - 3-4 зубчики

Хмелі-сунелі - 2 ч. ложки

Перець червоний - 1-2 ч. ложки

Перець горошком - 5-6 шт.

Сіль

Зелень

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками. Залити 3 л води, варити 1,5 години (накип прибирати).

2Горіхи подрібнити в блендері або порубати ножем.

3Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії.

4У готовий бульйон засипати рис, варити 10 хвилин. Додати цибулю, потім горіхи і соус. Слідом додати хмелі-сунелі, перець, посолити, варити 5-7 хвилин.

5Додати видавлений часник, прибрати з вогню і дати настоятися 10-20 хвилин під кришкою.

6При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню.

Суп дуже ароматний, з легкою кислинкою.

У харчо картопля недоречна.

00:00