Цукати зі слив з горіхами консервація духовка 2 Квітня, 2019 Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Сливи - 1 кг Цукор - 1 кг Вода - 200 г Волоські горіхи Directions 1У слив з боку плодоніжки зробити розріз, обережно вийняти кісточки. 2СИРОП: У киплячій воді розчинити цукор, варити сироп 5‑10 хвилин. 3Сливи покласти в сироп, варити 15 хвилин. Зняти з вогню, витримати 10‑15 хвилин. Повторити операцію ще 2 рази. 4Сливи відкинути на друшляк, дати стекти сиропу. 5У кожну сливу покласти по четвертинці волоського горіха. 6Укласти плоди на деко та сушити в духовці при 60°С. 7Готові цукати укласти в банки та закрити поліетіленовими кришками. 8Зберігати в прохолодному місці. 00:00