Яйця пашот зі шпинатом
Яйця пашот зі шпинатом

Яйця пашот зі шпинатом

  ,   

4 Квітня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Вода - 500 мл

Шпинат шокової заморозки - 400 г

Масло вершкове - 50 г

Яблука зелені - 0,5 шт.

Сіль велика

Перець чорний мелений

Directions

1Розморозити та віджати шпинат.

2Очистити яблуко від шкірки та серцевини, нарізати скибочками.

3Довести воду до кипіння в режимі «Варка на пару», акуратно розбити в воду яйця і варити до готовності в тому самому режимі 5‑7 хвилин.

4Вийняти яйця шумівкою та обережно промокнути паперовими рушниками. Вилити воду й обсушити чашу.

5Переключити мультиварку в режим «Випічка», розігріти вершкове масло. Обсмажити яблука до прозорості.

6Потім викласти шпинат, закрити кришку, готувати ще 10 хвилин. Ще раз перемішати, посолити, поперчити.

7Перед подачею розділити яйця на половинки та викласти зверху шпинат.

00:00