Закуска «Італія»

    

17 Листопада, 2016

Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)

Ingredients

Макарони - 100 г

Риба консервована в олії - 1 банка 250 г

Маслини - 18 шт.

Анчоуси - 5 шт.

Лимон - 1 шт.

Гірчиця - 1 ч. ложка

Майонез - 3 ч. ложки

Олія - 5 ч. ложок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1З лимона вичавити сік. Анчоуси очистити та дрібно нарізати. Консервовану рибу розім'яти виделкою.

2У чашу мультиварки налити 2 ст. ложки рослинної олії, щоб покрити дно, включити режим «Випічка», насипати сухі макарони, добре перемішати, щоб вони всі обволоклися олією, і обсмажувати 10-15 хвилин, поки макарони не стануть злегка коричневого кольору.

3Після цього налити гарячої води, щоб вона покрила макарони на палець, і посолити. Включити режим «Плов» і готувати до сигналу.

4Заправити макарони олією, соком лимона, гірчицею, сіллю і меленим чорним перцем. Додати майонез, анчоуси, консервовану рибу та маслини.

5Викласти на блюдо, прикрасити маслинами та зеленню.

00:00